Descriere

Schecter C-1 FR-S SLS Elite „Evil Twin” oferă o combinație inegalabilă de caracteristici pentru chitaristul modern. Dozele active Fishman Fluence Modern oferă două voci distincte - o voce modernă strânsă, articulată și o voce humbucker fierbinte și agresivă - selectate prin apăsarea unui comutator. Feedback-ul infinit de sustain sunt la îndemână datorită dozei Sustainiac. Stabila datorita puntii tremolo cu blocare dublă Floyd Rose 1500 și construcția cu 7 straturi pentru grif, cu întărire cu fibră de carbon.

Dozele humbucker Sustainiac oferă un circuit sustain care oferă sustain și feedback infinit la atingerea unui comutator. Țineți o notă sau un acord și mențineți-o să sune atât timp cât doriți. Utilizările creative ale feedback-ului sunt ușor de realizat, permițându-vă să vă creați propriile tonuri de plumb. Un spectru de tonuri moderne și vintage.

Doza activa Fishman Fluence Modern oferă două voci comutabile. Vocea modernă oferă un bas puternic, înalte clare și un mârâit subtil. Treceți la vocea humbucker fierbinte pentru un ton de ieșire ridicat, perfect pentru sunete suprasolicitate. Cu apăsarea unui comutator, aveți o chitară care poate obține tonuri moderne și vintage.

Podul tremolo cu blocare dublă Floyd Rose 1500 oferă stabilitate la acordaj chiar și în timpul tehnicilor extreme. Arcurile cu amortizor previn zgomotul nedorit al coardelor. Exprimați-vă cu încredere folosind tehnici precum vibrato și solo-uri știind că chitara ta va reveni la ton de fiecare dată.

O construcție cu grif din 7 straturi din arțar, nuc și padauk întărit cu fibră de carbon oferă stabilitate și susținere. Tastiera din abanos oferă o suprafață de joc netedă pe un profil de gât C-ultra-subțire, în timp ce mecanismele Grover, 24 de freturi X-Jumbo și componente de înaltă calitate oferă performanțe de nivel profesional. Un finisaj negru satinat izbitor cu accente gri rugină îi conferă „Evil Twin” un aspect sinistru, dar elegant.


Specificatii

Corp de frasin
Grif de arțar ranforsat cu carbon, cu dungi de nuc și padauk
Manta din abanos
Scala: 648 mm
Profilul grifului: Ultra Thin C
Lățimea piuliței: 41,3 mm
24 freturi X-Jumbo din oțel inoxidabil
Raza plăcii: 305 până la 406 mm
Doze: Sustainiac (grif) și Fishman Fluence Modern (magnet ceramic) humbucker (punte)
Comenzi: Volum (Push-Pull) și Ton (Push-Pull)
Comutator cu 3 căi
Comutator sustainiac cu 2 căi (Pornit/Oprit)
Comutator de mod sustainiac cu 3 căi
Mecanisme: Grover
Tremolo Floyd Rose 1500
Hardware negru
Cod producator: 1348

Caracteristici generale

Brand:
Schecter Guitars
Configuratie doze:
  • HH
Constructie chitara:
  • Double Cutaway
Doze:
  • Active
Mana stanga / dreapta:
  • Mana dreapta
Nr. de corzi:
  • 6
Nr. de freturi:
  • 24
Greutate:
  • 6 kg
Cod EAN:
815447026007

Reviews

Nu au fost găsite recenzii