Descriere

Stativ claviatura Soundsation KS-15U. Stativul pentru claviaturi Soundsation KS-15U este construit din otel si este dispus cu sistem de reglare a inaltimii. Acesta poate sustine majoritatea claviturilor de dimensiuni mici si medii. Sarcina maximă: 20 kg, inălțime (min-max): 560-980 mm

Pedala de sustain Soundsation SUP10. SUP-10 este o pedala de sustain compatibila cu claviaturi si piane digitale. Carcasa din PVC a fost conceput pentru a oferi durabilitate, iar pedala din crom aduce un feel cat mai real de pedala de pian acustic. Compatibila cu toate pianele digitale, sintetizatoare, midi controller. Potrivita pentru Korg, Roland, Casio, Yamaha, Kurzweil, Clavia, M-Audio, Nektar, Novation, Arturia samd.

Casti audio Soundsation MH-50. Soundsation MH-50 sunt casti audio stereo, dinamice usoare si confortabile, care permit fixare perfecta, o izolate acustica excelenta, sunet captivant si atenuarea excelenta a zgomotului din jur.Castile MH-50 sunt echipate cu un singur cablu de 180 cm cu un conector mini-jack de 35 mm pentru conectarea la smartphone-uri, tablete,laptop, amplificator, etc. Castile MH-50 sunt livrate cu un adaptor jack stereo de 6,35 mm (1/4 ") pentru a le face ideale pentru o mare varietate de aplicatii.

SpecificatiiCaracteristici generale

Brand:
Soundsation
Greutate:
  • 6 kg

Reviews

Nu au fost găsite recenzii