Nu exista produse in aceasta sectiune

Un practice pad este o opțiune excelentă pentru bateriști și percuționiști care doresc să exerseze în locuri in care zgomotul este o problema

Un "practice pad" este un instrument muzical de percuție utilizat pentru a studia și a dezvolta tehnicile de toba și percuție fără a produce sunete puternice sau zgomotoase. Aceasta este o opțiune excelentă pentru bateriști și percuționiști care doresc să exerseze în locuri sau momente în care zgomotul este o problemă, cum ar fi în apartamente sau în medii de înregistrare sensibile la zgomot.

Iată câteva caracteristici ale unei practice pad:

  1. Exersare silentioasa: Practice pad-urile au o suprafață special concepută pentru a produce un sunet minim sau niciun sunet atunci când sunt lovite cu betele de tobe. Acest lucru permite bateriștilor să exerseze fără a deranja pe ceilalți din jur.
  2. Simularea feel-ului: Deși nu produc sunete puternice, practice pad-urile sunt concepute pentru a simula feel-ul și rezistența unei tobe reale. Acest lucru ajută la dezvoltarea tehnicilor corecte și la îmbunătățirea abilităților de percuție.
  3. Portabilitate: Practice pad-urile sunt adesea mici și ușoare, ceea ce le face portabile și ușor de transportat pentru a vă putea antrena oriunde doriți.
  4. Varietate de dimensiuni și modele: Există o varietate de practice pad-uri disponibile, inclusiv diferite dimensiuni și modele care pot simula diferite tipuri de tobe și percuție, cum ar fi tom, premier si altele.
  5. Versatilitate: Practice pad-urile pot fi folosite pentru a dezvolta o gamă largă de tehnici de percuție, cum ar fi lovitura simplă (single stroke), double stroke roll, paradiddle și multe altele.

Practice pad-urile sunt o resursă valoroasă pentru bateriști și percuționiști pentru a-și îmbunătăți abilitățile de percuție fără a deranja pe cei din jur. Acestea sunt utile în dezvoltarea tehnicilor de bază și a dexterității și pot fi o componentă importantă în procesul de învățare și practicare a bateriei și percuției.