Descriere

Primii pasi sunt cei mai importanti atunci cand invatati sa interpretati la un instrument muzical. In ajutorul tau am venit cu un pachet pentru chitara ce contine urmatoarele componente:

Primii pasi sunt cei mai importanti atunci cand invatati sa interpretati la un instrument muzical. Chitara clasica TOLEDO Primera Student 12-NT a fost conceputa ca o solutie ideala pentru incepatori. Actiunea usoara a tastierei recomanda chitara pentru copii si permite interpretarea de melodii si acorduri inca de la primele lectii de chitara.


Husa de chitara clasica jumatate impermeabila Soundsation SBG-10-CG12, marime 1/2, prevazuta cu un compartiment auxiliar pentru partituri, cablu sau alte accesorii, fermoare de calitate, material impermeabil, disponibila pe culoarea neagra.


Soundsation CCT-20 este un tuner cromatic rotativ ce se prinde pe instrument cu un clip, rapid și ușor. Dispune de un ecran iluminat LED ce poate fi văzut în majoritatea condițiilor de iluminare. Tunerul vă permite să vă acordați instrumentul chiar dacă acesta nu este amplificat.

Caracteristici generale

Brand:
Toledo
Constructie chitara:
  • Clasic
Culoare:
  • Natur

Reviews

Nu au fost găsite recenzii