• Brand
 • Pret
  lei
  lei
  • 78lei
  • 381lei

Stativul potrivit pentru claviatura mea

Stativele pentru claviaturi sunt accesorii esențiale pentru susținerea și stabilizarea claviaturilor sau sintetizatoarelor în timpul interpretării muzicale sau a studiului. Acestea vin într-o varietate de forme și dimensiuni și pot fi ajustabile pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor fiecărui muzician. Iată câteva tipuri de stative pentru claviaturi:

 1. Stative în formă de X: Aceste stative sunt cele mai comune și potrivite pentru claviaturi și sintetizatoare de dimensiuni standard. Ele au un design simplu în formă de X și sunt ușor de montat și de transportat. Sunt ideale pentru muzicienii care doresc să aibă o opțiune portabilă și convenabilă pentru susținerea instrumentului.
 2. Stative cu suport dublu: Stativele cu suport dublu au două seturi de brațe pentru a susține claviatura sau sintetizatorul. Aceste stative sunt mai stabile și pot suporta instrumente mai grele sau mai mari. Sunt potrivite pentru utilizarea în studiouri sau în interpretări live.
 3. Stative cu suport unic: Aceste stative au un singur suport în loc de forma de X sau de dublu suport. Ele pot fi mai ușoare și mai compacte, dar sunt mai potrivite pentru claviaturi mai mici sau pentru muzicienii care doresc să economisească spațiu. Cu toate acestea, pot fi mai puțin stabile decât cele cu suport dublu.
 4. Stative reglabile în înălțime: Stativele pentru claviaturi reglabile în înălțime permit ajustarea înălțimii instrumentului în funcție de preferințele muzicianului. Aceasta este utilă pentru a găsi o poziție de cântat confortabilă sau pentru a se potrivi cu o înălțime a scaunului sau a banchetei de pian.
 5. Stative pliabile: Unele stative pentru claviaturi sunt pliabile și pot fi ușor de transportat și depozitat atunci când nu sunt în uz. Acestea sunt ideale pentru muzicienii care călătoresc frecvent sau pentru utilizarea în spații cu spațiu limitat.

Atunci când alegeți un stativ pentru claviatură, asigurați-vă că acesta este suficient de stabil pentru instrumentul dvs., că se potrivește cu înălțimea și dimensiunea claviaturii sau sintetizatorului dvs., și că oferă confort în timpul interpretării.