Descriere

Sintetizatorul de tobe Erica Synths LXR-02 este un sintetizator de tobe cu șase voci orientat spre performanță. O colaborare între doi producători de tip boutique, Sonic Potions și Erica Synths și-a unit forțele pentru a crea o mașină de tobe situat intr-un teritoriu nou. O mașină de tobe completă cu șase voci optimizate, o multitudine de peste 30 de parametri modificabili, surse de modulație, FX de calitate studio, secvențiator în 64 de pași și multe altele se combină pentru a oferi cea mai bună experiență de performanță cu tobe pentru muzicienii de studio și interpreții live.

Intr-un cadru durabil și compact din aluminiu, sintetizatorul de tobe LXR-02 vă oferă șansa de a vă accesa sunetele încercate și adevărate din trecut sau de a pătrunde în teritoriul de proiectare a sunetului modern pentru a crea un sunet complet unic. Conversia de înaltă calitate pe 16 biți/44 kHz asigură că, indiferent de modul în care vă procesați piesele, vă puteți bucura de fidelitatea audio de ultra-înaltă definiție. Ideal ca sintetizator de tobe autonom sau ca parte a unei configurații mai mari, LXR-02 dispune de intrare și ieșire MIDI pentru a se conecta la o multitudine de echipamente diferite din sistemul dumneavoastră.

Specificatii

6 instrumente: 3 x voci de tobe (potrivit pentru bass drum, toms, clopoțel, percuții), snare, cinele, clap, hihat.
Fiecare voce constă din oscilator, generator de tranzitori, filtru, amplificator, anvelope, LFO, distorsiune și reductor de frecvență de eșantionare
Gamele largi de control ale parametrilor permit un design flexibil al sunetului
Sequencer de pași cu până la 64 de pași pe pistă
Modul cântec
Memorie pentru 64 de seturi de tobe
Înregistrarea modificărilor parametrilor
Efecte master: Drive, inel modulator, compresor, delay
Slot pentru card micro SD
4 ieșiri audio: jack de 6,3 mm
Ieșire căști stereo: jack de 3,5 mm
Intrare/ieșire MIDI
Port USB-B
Intrare/ieșire ceas și intrare de resetare: jack de 3,5 mm
Dimensiuni (L x A x A): 230 x 145 x 70 mm
Greutate: 810 g
Include. sursa de alimentare externa (12V DC)

Caracteristici generale

Brand:
Erica Synths
Cu claviatura:
Sintetiza:
  • analogic
Greutate:
  • 1.7 kg

Reviews

Nu au fost găsite recenzii