Produse asemanatoare

Descriere

Creeaza si produce muzica oriunde..

Impact LX Mini face ca seria Impact LX a tastaturilor de tip controlere MIDI USB Nektar să fie cu adevărat portabilă. Îmbunătățiți-vă fluxul de lucru cu o serie de funcții de control puternice în timp real și intuitive care vă inspiră creativitatea: un meniu intuitiv, control tactil, două arpegiatoare, pad-uri de tobe, mini-taste care sunt minunate pentru a canta - și, bineînțeles, integrarea Nektar DAW. LX Mini are tot ce trebuie să creați!

Impact LX Mini are noua tastatură dezvoltată recent, cu 25 de mini-taste sensibile la atingere. Poate fi cantat foarte expresiv și are o senzație definită și fermă. Cu o alegere de 4 curbe de velocitate  și 3 valori fixe, puteți adapta răspunsul tastaturii la stilul dvs. de cantat. Butoanele dedicate Octave vă permit să schimbați octava rapid pentru o acoperire mai largă. În plus, butoanele din partea 2 pot fi utilizate pentru transpozitie.

Joystick-ul are integrate 4 comenzi de modulație: stânga / dreapta controlează pitch bend, axa în sus este preasociată pentru a controla modulația, iar axa în jos este setată pentru controlul pedalei. Butonul manetei trimite valorii pedalei de picior (sustain, volum. expresie) la max. nivel. Sus, Jos și butonul se pot aloca în mod liber oricărui număr MIDI CC #. Setările sunt păstrate în timpul utilizari.

LX Mini are chiar și o intrare de pedală pentru conectarea unei pedale de sustain, o caracteristică care lipsește adesea pe mini-tastaturi MIDI. Conectați orice pedală de sustain standard la portul de 1/8 "(este inclus un adaptor de la 1/8" la 1/4 "). Polaritatea este detectată automat la pornire și poate fi atribuită liber MIDI CC #.

Controlați orice software de muzică MIDI din cele 7 butoane ale LX Mini. Toate butoanele pot fi atribuite MIDI, butonul Shift dublând numărul de alocări la 14. Cu integrarea Nektar DAW, obțineți chiar și un al treilea nivel de control pentru un total de până la 21 de funcții - toate pre-mapate pentru utilizare instantanee.

8 butoane vă oferă acces instantaneu la parametrii arpeggio, instrument sau MIDI CC #. Butoanele Instrument, Internal și Arp / Repeat atribuie instantaneu panoul funcțiilor corespunzătoare. Butonul Pagină dublează numărul de sarcini.

Impact LX Mini vă ajută să creați groove-uri și ritmuri expresive cu cele 8 pad-uri sensibile la atingere. Acestea ofeun răspuns hipersensibil și uniform, ideal pentru tobe cantate cu degetele. Atribuțiile se fac în câteva secunde și pot fi stocate în 4 map-ari de pad pentru un total de 32 de alocări de note.

Două motoare independente Arp / Repeat (unul pentru taste și unul pentru pad-uri) cu acces instantaneu la parametri vor inspira linii de sintetizare și de percuție interesante. Odată selectate și activate, parametrii motorului Arp / Repeat sunt disponibili pe cele 8 butoane: Rate, Swing, Accent Level, Interval, Tempo, Arp Modes și Arp Octave pot fi modificate în timp real. Serigrafia facilitează găsirea parametrului pe care îl căutați.

Butonul Pagină comută între setările motorului Taste și Pad-uri, iar butoanele permit activarea lor independent. Așadar, este foarte ușor să aveți o hi-hat sau o percuție pe pad-uri, în timp ce aveți o linie de bas cu arpegiu atribuită tastelor în timp dublu - cu acces imediat la schimbare. Tempo-ul poate fi tactat intern sau prin MIDI. 

Partea 2 este o caracteristică de performanță unică pentru modificările de configurare momentane: în timpul redării, apăsați unul dintre butoanele dedicate „Partea 2” pentru a schimba momentan octava în sus sau în jos, transpuneți, puneți o altă octavă deasupra, comutați complet la un alt canal MIDI - sau orice combinație a acestor caracteristici

În momentul în care dați drumul butoanelor, Impact LX Mini revine la setările sale originale. Mai mult, orice notă care a fost redată înainte de apăsarea „Partea a 2-a” va continua să fie redată la setările originale - astfel încât să puteți juca și să țineți câteva note de bas foarte mici, în timp ce cântați un solo deasupra. Doriți să vă blocați setarea? Pur și simplu apăsați al doilea buton Partea 2, în timp ce țineți în continuare primul. Partea 2 vă va ajuta să jucați în moduri noi, nici măcar posibil pe tastaturi mai mari!

Pur și simplu instalați pachetul de integrare Nektar DAW pentru DAW și începeți să controlați sarcinile esențiale chiar din secțiunea de transport a Impact LX Mini. Îmbunătățiți-vă fluxul de lucru cu un control extins al butonului transport, inclusiv localizați / setați localizatorii din mers, navigați pe piste și proiecte, lansați ferestre sau selectați patch-uri fără a ajunge niciodată la mouse.
Integrarea Nektar Daw acceptă în prezent Ableton Live, Bitwig, Cakewalk, Cubase, Digital Performer, FL Studio GarageBand, Logic Pro X, Mixcraft, Nuendo, Reason, Reaper și Studio One. De asemenea, este inclusă o configurare a șablonului pentru Pro Tools.

Consultați graficul de prezentare generală a funcțiilor de mai jos pentru a vedea cum funcționează integrarea Impact LX Mini DAW cu DAW. 

Ce zici de controlul instrumentelor tale virtuale precum un sintetizator hardware? LX Mini are un buton dedicat Instrument Mode, care comută butoanele pentru a controla parametrii instrumentului în majoritatea DAW-urilor. Și am adăugat imagini pentru a ușura amintirea sarcinilor: Osc Tune, Level, Mod 1, Mod 2, Cutoff, Resonance, Envelope Amount și LFO. Folosind butonul Pagină, puteți atribui doi parametri fiecărui buton pentru un total de 16. Butonul volum controlează volumul canalului. 

Alocați parametrii cu Nektar Grab: Pur și simplu țineți apăsat „Shift”, mutați un control in software, apoi mutați controlul hardware - gata! În majoritatea DAW-urilor vă puteți salva sarcinile în map-uri pentru rechemarea ulterioară. Dacă integrarea Nektar DAW nu este activă, puteți utiliza modul Instrument pentru învățarea MIDI în DAW.

Începeți să produceți, să efectuați și să proiectați sunete ca un profesionist din prima zi cu Bitwig 8-Track inclus. Vă oferă acces la peste 50 de instrumente și efecte software pentru utilizare pe până la 8 piste de proiectare audio sau MIDI - inclusiv suport pentru orice plugin VST terță parte pe care l-ați putea deține. Software-ul vine cu „pachetul Bitwig Essentials”, o selecție extrem de versatilă selectată manual de bucle, clipuri și mostre pentru a vă ajuta să începeți. Combinația dintre LX Mini și Bitwig 8-Track vă oferă o schiță puternică pentru ideile dvs. muzicale, oferind fluxul de lucru aclamat al Bitwig Studio.

Integrarea Nektar DAW acceptă Bitwig 8-Track, astfel încât utilizarea Nektar Impact LX Mini și Bitwig 8-Track împreună este o combinație fantastică: dacă abia începeți, acesta este un mod minunat de a face primii pași în lumea creației muzicale digitale. . Și dacă sunteți deja familiarizat cu utilizarea software-ului DAW, veți fi uimiți la ceea ce această combinație are de oferit!

Specificatii

 • 25 mini taste sensibile la atingere
 • 4 curbe de velocitate (soft, implicit, hard 1, hard 2) + 3 valori fixe
 • Joystick pentru pitch bend, 2 comenzi de modulație (asignabile MIDI)
 • Mufă pedală 1/8 "(adaptor la 1/4" inclus)
 • Butoane Octave sus / jos cu indicatoare LED
 • Transpozitie prin butoanele Shift + Partea 2
 • Partea 2 Butoane LED (alocabile schimbării momentane a tastaturii, transpunerii, stratificării notelor MIDI și comutării canalelor MIDI (include opțiunea Latch)
 • 7 butoane de transport pentru integrare DAW sau MIDI alocabile
 • Butonul Shift activează nivelul secundar pentru un total de 14 funcții accesibile ale butoanelor MIDI (plus al treilea nivel pentru alte 7 funcții cu integrarea Nektar DAW)
 • 8 pad-uri LED sensibile la viteză (4 hărți de pad)
 • 8 butoane rotative (x2 prin butonul Pagină, funcționalitatea se modifică în funcție de mod)
 • Potentiometru de volum cu indicarea setărilor LED (atribuibil MIDI)
 • Suport integrare Nektar DAW *
 • Integrarea Nektar DAW pentru Impact LX Mini acceptă în prezent: Ableton Live, Bitwig, Cakewalk, Cubase, Digital Performer, FL Studio, Garageband, Logic, Nuendo, Reaper, Reason, Studio One. Include configurarea șablonului pentru Pro Tools.

Cerinte de sistem

 • Compatibil cu clasa USB (nu este nevoie de driver) funcționează cu orice software muzical DAW sau MIDI pentru OS X, Windows și iOS (iOS necesită un kit de cameră Apple opțional)
 • LX Mini: Windows XP, Vista, 7, 8, 10 sau mai recent.
 • Mac OS X 10.5 sau o versiune ulterioară, Linux (Ubuntu).
 • Integrare Nektar DAW: Windows 7/8/10 sau o versiune ulterioară. Mac OS 10.7 sau o versiune ulterioară.

Dimensiuni si greutate

 • 39 cm (L) x 18,5 cm (D) x 3,8 cm (H), 1 kg

Include:

 • Tastatură Impact LX Mini USB MIDI Controller
 • Manualul utilizatorului in limba engleza
 • Cablu micro USB
 • Cablu mufă de 1/8 ″ la 1/4 ″ mufă  pentru priza pedalei de picior
 • Card de licență Bitwig *
 • (* = Software de integrare DAW și descărcare Bitwig 8-Track la înregistrare)

Caracteristici generale

Brand:
Nektar
Clape dinamice:
 • Da
Numar clape:
 • 2 octave
Port USB:
 • Da
Greutate:
 • 1 kg
Cod EAN:
859383002473

Reviews

Nu au fost găsite recenzii