• Brand
  • Nr. canale input
  • Alimentare cu baterii
  • Conectivitate Bluetooth

Un mixer cu USB vă permite să înregistrați și să redați sunet direct pe sau de pe computer

Un mixer cu USB (mixer audio cu interfață USB) este un echipament audio care combină funcțiile unui mixer de sunet cu capacitatea de a se conecta la un computer sau la alte dispozitive cu port USB. Aceasta vă permite să înregistrați și să redați sunet direct pe sau de pe computer folosind software de înregistrare audio, precum și să controlați și să mixați sursele audio în timp real. Iată câteva caracteristici și avantaje ale mixerelor cu USB:

  1. Înregistrare Directă pe Computer: Mixerul cu USB permite înregistrarea directă a sunetului pe computer, fără a fi nevoie de interfețe audio suplimentare. Acest lucru este util pentru înregistrări de studio sau pentru a captura sunet în timpul spectacolelor live.
  2. Control Digital: Prin intermediul interfeței USB, puteți controla și mixa sursele audio utilizând software de mixaj și înregistrare pe computer. Acest lucru vă oferă o flexibilitate crescută în ajustarea și înregistrarea sunetului.
  3. Multiple Canale de Intrare și Ieșire: Majoritatea mixerelor cu USB au mai multe canale de intrare și ieșire, ceea ce vă permite să conectați mai multe microfoane, instrumente sau alte surse audio în același timp. Aceasta este benefică pentru înregistrările complexe sau pentru mixarea de sunet în concerte live.
  4. Egalizare și Efecte: Multe mixere cu USB oferă funcții de egalizare și efecte digitale, precum reverb, delay sau compresie. Acestea vă permit să reglați sunetul și să adăugați efecte la sursele audio în timpul înregistrării sau a spectacolului live.
  5. Monitorizare Cu latenta Zero: Mixerul cu USB poate oferi monitorizare cu latenta zero, ceea ce înseamnă că puteți asculta sursele audio în timp real, fără nicio întârziere perceptibilă. Acest lucru este crucial în timpul înregistrării sau în timpul spectacolelor live pentru a asigura o interpretare corectă.
  6. Conectivitate Versatilă: Pe lângă portul USB, mixerele cu USB includ de obicei o gamă variată de porturi, cum ar fi XLR, TRS și RCA, pentru a vă conecta diverse surse audio și dispozitive periferice.
  7. Software Dedicat: Unele mixere cu USB vin cu software dedicat pentru înregistrare și mixaj, care pot oferi funcții suplimentare și o interfață mai ușor de utilizat.

Mixerul cu USB este util într-o varietate de situații, de la înregistrări de studio la spectacole live și podcast-uri. Alegerea unui mixer cu USB depinde de nevoile dvs. specifice, de numărul de canale de intrare și ieșire necesare și de caracteristicile de control audio pe care le căutați.