• Brand
 • Pret
  lei
  lei
  • 60lei
  • 1068lei

Alegerea stativelor pentru boxe este importantă pentru obținerea unui sunet de calitate și pentru asigurarea stabilității echipamentului

Stativele pentru boxe sunt dispozitive utilizate pentru a susține și a poziționa corect difuzoarele sau monitoarele de scenă într-un sistem audio. Iată câteva aspecte de luat în considerare atunci când alegeți stative pentru boxe:

 1. Dimensiunea și greutatea boxelor: Este crucial să alegeți stative care să poată susține greutatea difuzoarelor sau a monitoarelor de scenă. Verificați greutatea maximă suportată de stativ și asigurați-vă că este compatibilă cu echipamentul dvs.
 2. Designul picioarelor: Stativele pentru boxe pot avea picioare cu trei picioare sau cu patru picioare. Cele cu trei picioare sunt mai compacte și mai ușor de transportat, dar cele cu patru picioare oferă o stabilitate mai mare, mai ales pentru boxele mai mari sau pentru utilizare în condiții de vânt.
 3. Reglaje de înălțime: Asigurați-vă că stativele au reglaje de înălțime pentru a poziționa boxele la înălțimea dorită. Aceasta vă permite să direcționați sunetul în mod optim spre audiență.
 4. Materialul de construcție: Stativele pentru boxe pot fi realizate din metal sau din materiale plastice durabile. Cele din metal sunt adesea mai stabile și durabile, dar pot fi mai grele.
 5. Portabilitate: Dacă intenționați să utilizați stativele pentru boxe în diverse locații sau pentru turnee, este important să fie ușor de transportat. Verificați dacă se pliază sau se demontează ușor pentru a fi depozitate și transportate convenabil.
 6. Accesorii: Unele stative pentru boxe vin cu accesorii, cum ar fi cleme pentru cabluri sau săgeți pentru a ajuta la organizarea cablurilor. Aceste caracteristici pot face instalarea și întreținerea mai ușoară.
 7. Calitatea construcției: Investiți în stative de înaltă calitate pentru a vă asigura că sunt durabile și rezistente în timp. Stabilește un buget realist în funcție de nevoile dvs.
 8. Compatibilitatea cu filetul difuzorului: Verificați dacă filetul sau mufa de montare a stativului se potrivește cu boxele sau monitoarele dvs. Acest lucru este important pentru a asigura o fixare sigură.

Este important să alegeți stative pentru boxe care se potrivesc cu cerințele și specificațiile echipamentului dvs. și să le utilizați într-un mod sigur și corespunzător pentru a evita răsturnarea sau deteriorarea echipamentului audio.